Personvern i Dilla Holding

 

Denne personvernerklæringen gjelder for behandlingen av personopplysninger som gjøres av Dilla Holding AS, Hanami, Hinoki, Nama, Cargo, Coyo, Pizzeria Fabbrica, Jacob Aall Bergen & Majorstuen, Jamie’s Italian Aker brygge, Skipperstuen Pub, Club Alibi, The Pub, Big Horn Steak House og Tipo (samlet kalt «vi», eller «oss»)

 

1. Innledning

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Dette kan f.eks. være navn, e-postadresse, kommunikasjon eller teknisk informasjon når du bruker våre nettjenester.

Vi behandler dine personopplysninger i forskjellige sammenhenger, for eksempel når du bestiller tjenester av oss, bruker tjenester vi leverer og i enkelte andre sammenhenger. Under finner du kontaktinformasjon dersom du har spørsmål eller vil kreve innsyn.

Vi tar ditt personvern på alvor og sørger for at vi behandler dine personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende norske personopplysningsloven, herunder GDPR.

 

2. Behandlingsansvarlig for dine personopplysninger

Våre selskap (se informasjon om de forskjellige nederst på siden) er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger i våre systemer for booking og fakturering. Vi er også behandlingsansvarlig for vår markedsføring og utsendelse av e-poster fra oss til våre kunder og andre kontakter.

 

3. Behandling av personopplysninger knyttet til booking

I forbindelse med dine bookinger foretatt av deg selv eller av andre på vegne av deg, behandler vi de personopplysninger vi trenger for at vi skal kunne oppfylle avtalen om booking og kjøp av tjenester. Dette er opplysninger du har gitt oss direkte eller som du har gitt oss via agent. Vi behandler eksempelvis opplysninger om din identitet, dine kontaktopplysninger og din betalingsinformasjon. I tillegg behandler vi andre opplysninger du måtte ha gitt oss og som har relevans for ditt opphold hos oss. Dette kan være informasjon om allergier eller om spesielle ønsker. Vi registrerer alle kjøp og bestillinger du gjør hos oss.

Vi behandler disse opplysningene så lenge det er nødvendig for å oppfylle avtalen om booking med deg, og i tillegg så lenge gjeldende lovverk eller myndighetspålegg pålegger oss dette.

 

4. Behandling av personopplysninger for markedsføringsformål

Dersom du melder deg på våre nyhetsbrev lagrer vi og bruker vi din epostadresse til å sende deg nyheter og tilbud fra oss.

Vi vil også bruke din e-postadresse eller telefonnummer til å sende deg nyheter og tilbud innenfor regler om eksisterende kundeforhold. Vårt grunnlag er markedsføringslovgivningen.

Vi vil kontakte deg i sosiale medier etter ditt samtykke eller innenfor eksisterende kundeforhold. For å bruke sosiale medier som kommunikasjonskanal må vi levere ut din e-postadresse eller ditt telefonnummer til det sosiale mediet. Vårt grunnlag for dette er samtykke eller legitime interesser.

Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykker du har gitt oss. Du kan også reservere deg mot å motta markedsføring i eksisterende kundeforhold. Dette gjør du ved å sende en e-post til gdpr@dillaholding.no, uavhenging av hvilket av datterselskapene henvendelsen gjelder.

 

5. Behandling av personopplysninger for utvikling, feilsøking og sikkerhet

Vi vil behandle data som inkluderer personopplysninger for å gjøre feilsøking og rette feil, forbedre tjenestene våre og teknologien vi bruker og for å analysere bruk og brukeradferd. Videre vil vi behandle personopplysninger for å verifisere din identitet, herunder verifisere identitet i forbindelse med din bruk av våre digitale tjenester.

Vi anonymiserer data eller utarbeider statistikk så langt vi klarer, men vil også måtte behandle personopplysninger for utviklings-, feilsøkings-, statistikk- og sikkerhetsformål.

 

6. Behandling av personopplysninger for øvrig

Dersom du kontakter vår kundeservice eller på annen måte henvender deg til oss med forespørsler, vil vi behandle personopplysninger du gir så langt det er nødvendig for å besvare og loggføre din henvendelse. Grunnlaget for dette er legitime interesser eller for å oppfylle avtaler med deg eller besvare dine henvendelser.

Ut over behandling beskrevet i vår personvernerklæring eller basert på ditt samtykke, vil vi i noen tilfeller måtte eller kunne behandle personopplysninger når gjeldende lovverk, herunder personopplysningsloven og GDPR, gyldig myndighetspålegg eller domstol pålegger oss eller tillater oss dette.

 

7. Utlevering av personopplysninger og lovpålagt behandling

Vi leverer ikke ut dine personopplysninger til tredjepart, med mindre du har samtykket til dette, eller med mindre gjeldende lovverk, herunder personopplysningsloven og GDPR, gyldig myndighetspålegg eller domstol tillater oss eller pålegger oss dette.

For ordens skyld opplyser vi om at vår bruk av databehandler for å behandle opplysninger på vegne av oss, ikke regnes som utlevering.

 

8. Dine Rettigheter

Du som person har flere rettigheter etter personopplysningsregelverket.

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet.

For å ta i bruk dine rettigheter kan du sende en e-post til gdpr@dillaholding.no. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi kommer til å be deg bekrefte din identitet eller be deg oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette må vi gjøre for å forsikre oss om at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

 

9. Klageinstans

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet i Norge. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider www.datatilsynet.no.

 

10. Cookies/Informasjonskapsler

Hva er cookies?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen av våre nettsider.

En cookie er en liten tekstbasert datafil som plasseres på ditt utstyr (din smarttelefon, datamaskin eller for eksempel nettbrett). Cookien hjelper til med å kjenne igjen hvilken type innhold og hvilke sider som besøkes på vårt nettsted. Informasjon som lagres ved hjelp av en cookie kan være hvordan du bruker nettstedet, hva slags type av nettleser du benytter og hvilke nettsider du har besøkt.

En permanent cookie ligger igjen på ditt utstyr for et bestemt tidsrom. En sesjonscookie lagres tilfeldig i ditt utstyrs minne mens du er inne på våre hjemmesider. Sesjonscookien forsvinner når du stenger din nettleser. Vi benytter både permanente cookies og sesjonscookies. Du kan lese mer om hvilke cookies vi bruker og hvordan du blokkerer cookies her

Dersom du ikke ønsker at våre nettsider plasserer cookies på ditt utsyr, kan du skru av cookies i din nettleser. Dersom du skrur av cookies vil funksjonaliteten for våre nettsider reduseres.

Du kan enkelt blokkere for cookies via innstillingsmenyen i din nettleser dersom du ikke ønsker at cookies skal lagres på din enhet. NB! Vær oppmerksom på at mange nettsider ikke vil fungere optimalt hvis du blokkerer for cookies.

 

11. Endringer i personvernerklæring eller i behandling

Vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring av våre tjenester overfor våre kunder. Dette vil kunne endre måten eller omfanget av vår behandling av personopplysninger. Informasjonen vi gir gjennom denne personvernerklæringen vil derfor justeres og oppdateres med ujevne mellomrom. Vi vil dessuten endre personvernerklæringen når nye regler eller myndighetspraksis gjør det nødvendig.

SelskapsoversiktOrg.nrweb/mail
Dilla Holding AS975 333 841www.dillaholding.no
administrasjon@dillaholding.no
Bar Sushi Tjuvholmen AS, Hanami 996 542 017www.hanami.no
booking@hanami.no
Bar Sushi Lillestrøm AS, Hinoki996 546 780www.hinoki.no
mail@hinoki.no
Bar Sushi AS, Nama982 529 026www.namasushi.no
post@namasushi.no
Bergen Biff AS, Big Horn Steak House982 529 018www.bighorn.no
bergen@bighorn.no
Bergenspuben AS, Skipperstuen979 190 816www.skipperstuenpub.no
post@skipperstuen.no
Brasserie Bergen AS, Jacob Aall Brasserie & Bar991 956 042www.jacobaall.no
bergen@jacobaall.no
Brasserie Majorstuen AS, Jacob Aall Brasserie & Bar957 697 569www.jacobaall.no
majorstua@jacobaall.no
Bryggebaren AS, Club Alibi991 319 433www.clubalibi.no
booking@clubalibi.no
Hjørnebaren AS, The Pub991 955 992www.thepub.no
post@thepub.no
Restaurant Aker Brygge AS, Jamie's Italian992 658 746www.jamiesitalian.no
akerbrygge@jamiesitalian.no
Pizzeria Grünerløkka AS, Tipo Pizzeria996 546 748www.tipopizzeria.no
post@tipopizzeria.no
Pizzeria Norge AS, Pizzeria Fabbrica999 000 339www.fabbrica.no
fredrikstad@fabbrica.no
Sørenga Kjøkken & Bar AS, Cargo Restaurant & Bar
993 945 579

www.cargorestaurant.no
mail@cargorestaurant.no
Sørengkaia Restaurant AS, Coyo974 403 307www.coyorestaurant.no
booking@coyorestaurant.no