RESTAURANTERHanami Japanese fusion

Hanami sitt konsept er enkelt. Tradisjonelle Japanske kokkekunster som Robata grill og Izakaya smelter sammen med en trendy tvist. Fine dining på en ny måte -innpakningen er annerledels, kvaliteten den samme med et fokus på norske råvarer av eksepsjonell kvalitet. Vi er stolte av å bidra med et innovativt konsept i den norske restaurantbransjen.

Hanami.noCargo Restaurant & Bar

Cargo er en fullverdig italiensk restaurant med fokus på smakfulle og mangfoldige retter, uformell stemning og ekte matglede. Her serveres alt fra antipasti, pizza fra steinovn og fersk pasta, til kjøtt og fisk rett fra grillen - og alt er laget fra bunnen av!

Cargorestaurant.noCOYO

Coyo er en meksikansk restaurant, og menyen inneholder alt vi elsker ved Mexico. Med en unik beliggenhet ytterst på Sørenga og utsikt til Oslofjorden, kan Coyo tilby god mat og drikke i fantastiske omgivelser og sol til langt på kveld.Restauranten har kapasitet til 250 personer inne og 200 sitteplasser ute på byens kanskje flotteste uteservering.

coyorestaurant.noTipo Pizzeria

Tipo ligger på Grünerløkka og er en ekte nabolagspizzeria med italiensk pizza bakt i vedfyrt steinovn. Restauranten tilbyr også et utvalg av antipasti, salater, sideretter og desserter i tillegg til pizzamenyen. På Tipo handler det om velsmakende mat, tilberedt på ekte italiensk vis.

Tipopizzeria.noJamie's Italian

Med en perfekt beliggenhet i vannkanten på sentrale Aker Brygge i Oslo, er Jamie's Italian et sted for alle anledninger. Kom innom for en kaffe og noe søtt, en pizza på en mandag eller en 3-retters ved en spesiell feiring. Vi har åpent alle dager og tilbyr en lun og hyggelig atmosfære med en meny med de beste retter fra Italia.

Jamiesitalian.noHinoki - Sushi & Grill

Hinoki er en moderne og ujålete japansk restaurant med fokus på de beste råvarer og store smaksopplevelser. Her serveres det robatagrillet kjøtt og fisk, og presenterer sushi på en annerledes måte.

Hinoki passer for enhver anledning, enten en ønsker å hente take away på en mandag, eller feire et jubileum i helgen. Restauranten ligger sentralt plassert med nærhet til togstasjonen, parkeringshus og Norges Varemesse i Lillestrøm.

Hinoki.noNama japanese fusion er stolte av å være Bergens første sushirestaurant, og har med suksess servert spennende smaksopplevelser siden 2001. For oss her på Nama er kvalitet vår ledestjerne, hvor helheten mellom råvarer, sammensetning, tilbehør og service skaper den gode opplevelsen.

namasushi.noDette er stedet du besøker uavhengig om du bare skal ta en kaffe med en kollega, ha en helaften med en date eller en tur på byen med gjengen. Vi serverer det du har lyst på, kanskje en kaffe latte eller en middag med tapas etterfulgt av cocktails? I vår varme atmosfære lover vi god stemning uansett setting. Slå deg ned i en sofa foran peisen, ta plass ved langbordet for en middag, eller nyt vår varme uteservering som er like koselig året rundt. Velkommen til Jacob Aall
uansett anledning!

Jacobaall.noFabbrica

Eksepsjonell god mat! Til syvende og sist handler det om god mat. For oss er dypfryst et negativt ord. Hos oss forbredes ferske råvarer fra morgenen uten snareveier og legger grunnlaget for en gjennomgående kvalitet i våre retter. Etter gamle tradisjoner har alt vi serverer vært i pizzaovnen. Vi har ikke microbølgeovn eller frityrkoker. Resultatet er ikke bare sunt, men smakene er inntakt og intense. Her på pizzafabrikken konstruerer vi pizzaene, noe våre stolte kokker gjør gjennom gammelt håndtverk og italienske tradisjoner.

Pizzeriafabbrica.noThe Pub er folkets bar på Majorstuen. Vi har ett bredt spekter av kvalitets drikke både innen øl, whisky, viner og klassiske samt nye spennende cocktails som vil tilfredstille enhver smak. Våre bowlertenders tar deg imot med en varm velkomst og kan veilede deg i ditt drikkevalg med sin inngående kunnskap om The Pub sine fristelser. Vi holder også smakinger og kurs innen drikkevarer ved forespørsel, og tar imot selskaper fra 5-80 personer. The Pub har åpent hver dag hele året og gleder oss til å ønske deg velkommen!

Thepub.noAlibi er en nattklubb beliggende sentralt i Fredrikstad. På alibi kan du booke bord og nyte vellagde cocktails fra våre håndplukkede bartendere. Hver helg vil en Dj sette den riktige stemningen og fylle dansegulvet. Lokalet kan også bookes til større selskap.

clubalibi.noPå Pharma serverer vi det vi selv har lyst til å spise, med hele verden som inspirasjon. Alt vi serverer er av ypperste kvalitet, og menyen vil variere fra uke til uke etter hvilke råvarer som er i sesong. I tillegg til en rikholdig drinkemeny, vil baren også servere noen enkle småretter etter at kjøkkenet stenger for kvelden.

restaurantpharma.noBig Horn Steak House er et amerikansk inspirert Steak House og ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære. Big Horns konsept er enkelt og veltilpasset; vi tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Smaksopplevelsen skal stå i fokus og våre gjester skal nyte god service og rask servering.

bighorn.noSkipperstuen Pub Er en av Bergens eldste gjenlevende puber. Ta turen og opplev et ujålete og levende sted der folk samles over en pils til live musikk og god stemning. Pubben har en hyggelig og uformell atmosfære med levende musikk onsdag til søndag. Inntrukket fasade med varmelamper og uteservering hele året. Ikke glem te-dans hver lørdag ettermiddag fra kl. 15-17! Vi har åpent alle dager, velkommen!

Skipperstuenpub.no