LEDIGE

STILLINGER
Vi er stadig på utkikk etter dyktige og driftige medarbeidere til våre restauranter. Send gjerne inn en åpent søknad til  work@dillaholding.no




   

KRISTIANSAND
Vi søker erfaren og effektiv regnskapsfører
Søker etter en erfaren regnskapsfører som også må ha erfaring innen lønnskjøring.

Arbeidsoppgaver: Generelt regnskapsarbeid, Rapportering og kontroll, Regnskapsførsel etter gjeldende lover og forskrifter, Lønnskjøring, Rapportere A-ordning og Obligatorisk Tjenestepensjon

Ønskede kvalifikasjoner: Relevant erfaring innen regnskap og lønnskjøring, Strukturert og nøyaktig, Selvstendig og med god beslutningsevne, Beherske norsk muntlig og skriftlig, Gjerne med kjenskap til "Huldt og Lillevik",

Vi tilbyr: Utfordrende arbeidsoppgaver, Godt faglig miljø, Lønn etter avtale, Kontorer sentralt i Kristiansand sentrum


Kontaktperson: Marianne Stallemo (Regnskapsansvarlig)
Tlf: 38 60 15 90
Adresse: Nodeviga 18, 4610 Kristiansand
Antall stillinger: 1 (Stillingen er et vikariat med mulighet for fast ansettelse.)


Finn annonse
www.dillaholding.no






OSLO
Vi søker dyktige restaurantmedarbeidere
Cargo Restaurant at Sørenga is now recruiting new head chef and sous chef for our italian kitchen. As head chef you should be organized, good at leading people, have excellent knowledge and experience with the italian cuisine. As Sous chef you should be a good learner, organized, good at leading people, have good knowlegde and experience with the italian cuisine.

Are you the person we are looking for?

Please contact us with your questions or submit you application using finn.no

Send oss din søknad, og fortell oss litt om deg og din bakgrunn.
Skriv også hvilke restaurant og stilling du søker på.

Kontaktperson: Jonna Kristiansson (Driftssjef)
Tlf: Jonna: 984 50 892
Adresse: Sørengkaia 99, 0194 Oslo
Antall stillinger: 2


Finn annonse
www.cargorestaurant.no






OSLO
Now recruiting cooks and kitchen assistants for new mexican concept
We are now recruiting new staff for a new, large, mexican restaurant at Sørenga. The restaurant will be housing over 350 guests, in our beatifull and brand new interior, and outside in our sunny outside area by the sea.

We are looking for skilled cooks, with good knowledge and experience from the mexican cuisine.

We are also looking for kitchen assitants with basic knowledge and experience from the industry, and dish washers. No special skills required.

We have excellent oportuneties for personal and proffesional development.

If you have any questions, please send us an email. Applications may be submittet through Finn.no.

Send oss en mail og fortell litt om deg selv og hvilke stilling du ønsker å søke på.

Spørsmål kan rettes til work@dillaholding.no


Kontaktperson: Jonna Kristiansson
Tlf: 984 50 892
Adresse: Sørengkaia 163, 0194 Oslo
Frist: Snarest

Finn annonse
www.dillaholding.no






FREDRIKSTAD
Pizzeria Fabbrica søker kokker og oppvaskhjelper
Pizzeria Fabbrica søker kokker, kjøkkenassistenter og oppvaskhjelper for sommersesongen, med mulighet for fast ansettelse. Vi ser etter kokker som har erfaring fra bransjen, gjerne med italiensk mat, pizza og pasta. Oppvaskhjelper og kjøkkenassistenter trenger ikke ha særlig erfaring for å søke.
Kontakt restaurantsjef Renata Samuel dersom du har spørsmål, eller søk på via finn.no


Kontaktperson: Renata Samuel
Tlf: 966 54 537
Adresse: Storgata 35, 1607 Fredrikstad
Frist: Snarest

Finn annonse
www.pizzeriafabbrica.no






OSLO
Jacob Aall søker assisterende restaurantsjef
Jacob Aall på Majorstua søker en dyktig og dedikert assisterende restaurantsjef til nabolagsbrasseriet i Bogstadveien.

Vi ser etter deg som har erfaring fra bransjen, gjerne fra liknende posisjon. Du bør har god ordensans, like å lede mennesker, ikke være redd for utfordinger og være et utpreget servicemenneske.

Har du utdanning med hotell- og/eller restaurantfaglig retning er dette en fordel. Det samme gjelder om du har avlagt kunnskapsprøven og/eller etablererprøven.

Vi tilbyr et hyggelig arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter og mange nye utfordringer.

Du må kunne snakke engelsk og være over 20 år for å bli vurdert for stillingen.

Er du nyssjerring på stillingen, ta kontakt med vår restaurantsjef Tina Maria, eller søk via finn.no.



Kontaktperson: Tina Maria Stragiotti-Mortensen (Restaurantsjef)
Tlf: 22 59 80 20
Adresse:Bogstadveien 64, 0350 Oslo
Frist: Snarest

Finn annonse
www.jacobaall.no