OM
DILLA
HOLDING AS

Dilla Holding AS er et holdingselskap som eies og drives av brødrene Daljinder, Kawal og Jas Kahlon. Selskapet ble stiftet i 1995, og driver hovedsakelig med restaurantvirksomhet. Selskapet eier i dag ellve restauranter og tre puber og en nattklubb fordelt på Oslo, Fredrikstad og Bergen. Restaurantene har unike konsepter og ulik atmosfære, noe for enhver smak.

Restauranten Hanami i Oslo er en 'fine dining' restaurant med fokus på nøye utvalgte råvarer, som skaper de unike og gode smakene og er en visuell nytelse. Omgivelser og personale har det lille ekstra og gjør opplevelsen komplett. Fire av restaurantene er Jacob Aall Brasserie & Bar, dette er steder du besøker uavhengig av anledningen og hvem du er med. Vi lover god stemning i en varm atmosfære, herlig mat med fokus på sesongens råvarer. En av restaurantene er Big Horn Steak House som er et amerikansk inspirert Steak House som ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære.

Nama var Bergens første sushi restaurant hvor helheten mellom råvarer, sammensetning, tilbehør og service skaper den gode opplevelsen. Restauranten Fabbrica i Fredrikstad er en folkelig restaurant med fokus på italiensk mat. Pharma - Kjøkken & Bar serverer mat med hele verden som inspirasjon og ligger flott til ved vannkanten i Fredrikstad. Alibi er en ny nattklubb beliggende sentralt i Fredrikstad. Her mørke toner i samspill skaper en mystisk atmosfære.

Cargo - Restaurant & Bar ligger på Sørenga. Cargo er en fullverdig italiensk restaurant med fokus på smakfulle og mangfoldige retter, uformell stemning og ekte matglede. Siste tilskuddet er Hinoki - Sushi & Grill i Lillestrøm. Hinoki er et utspring fra Hanami og er en moderne og ujålete japansk restaurant med fokus på de beste råvarer og store smaksopplevelser.

I våre datterselskaper har vi over 300 ansatte. Sytten faste ansatte jobber daglig med driften av alle våre selskaper. Vi holder til sentralt i Grønnegata 10 i Oslo. Besøkende kan henvende seg til vårt kontor i 1. etg.





Om oss

Dilla Holding AS er et holdingselskap som eies og drives av brødrene Daljinder, Kawal og Jas Kahlon. Selskapet ble stiftet i 1995, og driver hovedsakelig med restaurantvirksomhet. Selskapet eier i dag ellve restauranter og tre puber og en nattklubb fordelt på Oslo, Fredrikstad og Bergen. Restaurantene har unike konsepter og ulik atmosfære, noe for enhver smak.

Restauranten Hanami i Oslo er en 'fine dining' restaurant med fokus på nøye utvalgte råvarer, som skaper de unike og gode smakene og er en visuell nytelse. Omgivelser og personale har det lille ekstra og gjør opplevelsen komplett. Fire av restaurantene er Jacob Aall Brasserie & Bar, dette er steder du besøker uavhengig av anledningen og hvem du er med. Vi lover god stemning i en varm atmosfære, herlig mat med fokus på sesongens råvarer. En av restaurantene er Big Horn Steak House som er et amerikansk inspirert Steak House som ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære.

Nama var Bergens første sushi restaurant hvor helheten mellom råvarer, sammensetning, tilbehør og service skaper den gode opplevelsen. Restauranten Fabbrica i Fredrikstad er en folkelig restaurant med fokus på italiensk mat. Pharma - Kjøkken & Bar serverer mat med hele verden som inspirasjon og ligger flott til ved vannkanten i Fredrikstad. Alibi er en ny nattklubb beliggende sentralt i Fredrikstad. Her mørke toner i samspill skaper en mystisk atmosfære.

Cargo - Restaurant & Bar ligger på Sørenga. Cargo er en fullverdig italiensk restaurant med fokus på smakfulle og mangfoldige retter, uformell stemning og ekte matglede. Siste tilskuddet er Hinoki - Sushi & Grill i Lillestrøm. Hinoki er et utspring fra Hanami og er en moderne og ujålete japansk restaurant med fokus på de beste råvarer og store smaksopplevelser.

I våre datterselskaper har vi over 300 ansatte. Sytten faste ansatte jobber daglig med driften av alle våre selskaper. Vi holder til sentralt i Grønnegata 10 i Oslo. Besøkende kan henvende seg til vårt kontor i 1. etg.





Restauranter

Jacob Aall

Dette er stedet du besøker uavhengig om du bare skal ta en kaffe med en kollega, ha en helaften med en date eller en tur på byen med gjengen. Vi serverer det du har lyst på, kanskje en kaffe latte eller en middag med tapas etterfulgt av cocktails? I vår varme atmosfære lover vi god stemning uansett setting. Slå deg ned i en sofa foran peisen, ta plass ved langbordet for en middag, eller nyt vår varme uteservering som er like koselig året rundt. Velkommen til Jacob Aall
uansett anledning!

Jacobaall.no

Fabbrica

Eksepsjonell god mat! Til syvende og sist handler det om god mat. For oss er dypfryst et negativt ord. Hos oss forberedes ferske råvarer fra morgenen uten snarveier og legger grunnlaget for en gjennomgående kvalitet i våre retter. Etter gamle tradisjoner har alt vi serverer vært i pizzaovnen. Vi har ikke mikrobølgeovn eller frityrkoker. Resultatet er ikke bare sunt, men smakene er intakt og intense. Her på pizzafabrikken konstruerer vi pizzaene, noe våre stolte kokker gjør gjennom gammelt håndverk og italienske tradisjoner.

Pizzeriafabbrica.no

Hanami Japanese fusion

Hanami Japanese fusion Hanami sitt konsept er enkelt: Tradisjonelle Japanske kokkekunster som Robata grill og Izakaya smelter sammen med en trendy tvist. Fine dining på en ny måte -innpakningen er annerledels, kvaliteten den samme med et fokus på norske råvarer av eksepsjonell kvalitet. Vi er stolte av å bidra med et innovativt konsept i den norske restaurantbransjen.

Hanami.no

Nama japanese fusion

Nama japanese fusion er stolt av å være Bergens første sushirestaurant, og har med suksess servert spennende smaksopplevelser siden 2001. For oss her på Nama er kvalitet vår ledestjerne, hvor helheten mellom råvarer, sammensetning, tilbehør og service skaper den gode opplevelsen.

Namasushi.no

Hinoki - Sushi & Grill

Hinoki er en moderne og ujålete japansk restaurant med fokus på de beste råvarer og store smaksopplevelser. Her serveres det robatagrillet kjøtt og fisk, og presenterer sushi på en annerledes måte.

Hinoki passer for enhver anledning, enten en ønsker å hente take away på en mandag, eller feire et jubileum i helgen. Restauranten ligger sentralt plassert med nærhet til togstasjonen, parkeringshus og Norges Varemesse i Lillestrøm.

Hinoki.no

Pharma - Kjøkken & Bar

På Pharma serverer vi det vi selv har lyst til å spise, med hele verden som inspirasjon. Alt vi serverer er av ypperste kvalitet, og menyen vil variere fra uke til uke etter hvilke råvarer som er i sesong. I tillegg til en rikholdig drinkmeny, vil baren også servere noen enkle småretter etter at kjøkkenet stenger for kvelden.

Restaurantpharma.no

Cargo Restaurant & Bar

Cargo er en fullverdig italiensk restaurant med fokus på smakfulle og mangfoldige retter, uformell stemning og ekte matglede. Her serveres alt fra antipasti, pizza fra steinovn og fersk pasta, til kjøtt og fisk rett fra grillen - og alt er laget fra bunnen av!

Restauranten har plass til 200 gjester inne, og den solfylte uteserveringen rommer 170 gjester. Med utsikt til operaen og beliggenhet i vannkanten, er Cargo det perfekte stedet for noe godt i glasset eller en matbit i solen.

Cargorestaurant.no

The Pub

The Pub er folkets bar på Majorstuen. Vi har et bredt spekter av kvalitetsdrikke innen både øl, whisky, viner og klassiske, samt nye spennende cocktails som vil tilfredsstille enhver smak. Våre bowlertenders tar deg imot med en varm velkomst og kan veilede deg i ditt drikkevalg med sin inngående kunnskap om The Pubs fristelser. Vi holder også smakinger og kurs innen drikkevarer ved forespørsel, og tar imot selskap fra 5-80 personer. The Pub har åpent hver dag hele året og vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Thepub.no

Alibi

Alibi er en nattklubb beliggende sentralt i Fredrikstad. På alibi kan du booke bord og nyte vellagde cocktails fra våre håndplukkede bartendere. Hver helg vil en Dj sette den riktige stemningen og fylle dansegulvet. Lokalet kan også bookes til større selskap.

Clubalibi.no

Big Horn Steak House

Big Horn Steak House er et amerikanskinspirert Steak House og ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære. Big Horns konsept er enkelt og veltilpasset; vi tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Smaksopplevelsen skal stå i fokus, og våre gjester skal nyte god service og rask servering.

Bighorn.no

Skipperstuen Pub

Er en av Bergens eldste gjenlevende puber. Ta turen og opplev et ujålete og levende sted der folk samles over en pils til live musikk og god stemning. Puben har en hyggelig og uformell atmosfære med levende musikk onsdag til søndag. Inntrukket fasade med varmelamper og uteservering hele året. Ikke glem te-dans hver lørdag ettermiddag fra kl. 15.00-17.00! Vi har åpent alle dager, velkommen!

Skipperstuenpub.no

Ansatte

Dilla Holding AS består av sytten ansatte som jobber med den daglige driften av alle våre selskaper. Her er det spisskompetanse fra en ide, til realisert restaurant med den atmosfæren, matrettene og drikken du får servert.

Klematis

Daljinder Kahlon
(Eier / Adm. direktør)

post@dillaholding.no
Klematis

Kawal Kahlon
(Eier/Regionsjef østlandet)

kawal@dillaholding.no
Klematis

Jas Kahlon
(Eier/Regionsjef vestlandet)

jas@dillaholding.no
Klematis

Henriette Vien
(Administrativ leder)

administrasjon@dillaholding.no
Klematis

Andrea Nøtsund Sagedal (Markedsansvarlig)

andrea@dillaholding.no
Klematis

Inger Lundhaug (i permisjon)
(Grafisk designer)

inger@dillaholding.no
Klematis

Wenche T. Christoffersen
(Grafisk designer)

wenche@dillaholding.no
Klematis

Mette Kaada
(Grafisk designer)

mette@dillaholding.no
Klematis

Marianne Stallemo
(Regnskapsansvarlig)

marianne@dillaholding.no
Klematis

Vibeke Nygård
(Regnskapsmedarbeider)

vibeke@dillaholding.no
Klematis

Margareth Moen
(Regnskapsmedarbeider)

margareth@dillaholding.no
Klematis

Linn Munthe-Kaas
(HMS / Personalansvarlig)

personal@dillaholding.no
Klematis

Sanna Rolén
(Salgs- og bookingansvarlig)

booking@dillaholding.no
Klematis

Adam Toth
(Food & Beverage controller)

control@dillaholding.no
Klematis

Jonna Kristiansson
(Driftssjef Østlandet)

jonna@dillaholding.no
Klematis

Maria L. Stragiotti
(Driftssjef Vestlandet)

maria@dillaholding.no
Klematis

Henrik Svensson
(Executive Head Chef)

kjokken@jacobaall.no

Ledige Stillinger

Vi er stadig på utkikk etter dyktige og driftige medarbeidere til våre restauranter. Send gjerne inn en åpent søknad til  work@dillaholding.no




       

OSLO
Vi søker dyktige restaurantmedarbeidere
Vi søker nå er etter dyktige og serviceinnstilte restaurantmedarbeidere i alle typer stillinger som servitør, runner, hovmester, bartender, kjøkkenmedarbeidere og kokker til Cargo, Jacob Aall og to nye konsepter på Grünerløkka og Sørenga

Vi tilbyr heltids- og deltidsstillinger både for sommerperioden (april – september) og faste ansettelser.

Send oss din søknad, og fortell oss litt om deg og din bakgrunn.
Skriv også hvilke restaurant og stilling du søker på.

Kontaktperson: Jonna Kristiansson (Driftssjef) og Linn Munthe-Kaas (HR Manager)
Tlf: Jonna: 984 50 892 / Linn: 23 36 63 98
Adresse: Grønnegata 10, 0350 Oslo
Antall stillinger: 20


Finn annonse
www.dillaholding.no






OSLO
I forbindelse med etableringen av Jamie Oliver's verdenskjente konsept, Jamie's Italian, i Oslo søker vi nå etter to dyktige assisterende restaurantsjefer.
Sommeren 2017 åpner Jamie's Italian i nye, store lokaler på Aker Brygge. Lokalet huser ca. 170 sitteplasser inne og ca. 180 sitteplasser i en solfylt uteservering på bryggekanten.
Som assisterende restaurantsjef er du restaurantsjefens høyre hånd, og vil lede restauranten i restaurantsjefens fravær.

Kontaktperson: Linn Munthe-Kaas (Personalansvarlig)
Tlf: 23 36 63 98
Adresse: Grønnegata 10, 0350 Oslo
Frist: Snarest
Søk her dersom du er interessert.


Finn annonse
www.dillaholding.no






OSLO
Head Chef & Sous Chef for Jamie's Italian
Jamie Oliver’s world famous concept, Jamie’s Italian, is opening a brand new restaurant at Aker Brygge, Oslo, and we are now searching for our new Head Chef and Sous Chef. The restaurant will be serving up to 170 guests indoors and 180 guests outdoors, in a sunny location right by the sea.
Our new Head chef will be in charge of the opening and the running of the kitchen and the kitchen team, in close cooperation with the general manager and the Sous chef.


Kontaktperson: Linn Munthe-Kaas (HR Manager)
Tlf: 23 36 63 98
Adresse: Grønnegata 10, 0350 Oslo
Frist: Snarest
Søk her dersom du er interessert.


Finn annonse
www.dillaholding.no






OSLO
Vi søker dyktig kjøkkensjef og assisterende kjøkkensjef til nytt pizzeria
I siste halvdel av februar åpner et nytt pizzeria i sentrale, nyoppussede lokaler midt på Grünerløkka. Pizzerian vil huse ca. 90 sitteplasser inne, og 70 sitteplasser i uteservering.
I den forbindelse søker vi etter en dyktig kjøkkensjef og assisterende kjøkkensjef med erfaring fra det italienske kjøkken.
Menyen vil bestå av pizza, pasta og antipasti, desserterer og et godt utvalg italienske viner, servert i et uformelt og hyggelig lokale.
Vi ønsker å tilby rustikk italiensk mat og drikke av utsøkte råvarer, med høy kvalitet, til en hyggelig pris.

Kontaktperson: Linn Munthe-Kaas (HR manager)
Adresse: Grønnegata 10, 0350 Oslo
Søk her dersom du er interessert.


Finn annonse
www.dillaholding.no






OSLO
Sushi chefs for Hanami
Hanami is now recruiting experienced sushi chefs to join our skilled team. We are looking for candidates with education and/or experience with sushi and asian cuisine. You should perform well under pressure, be a good team player, be detailed-oriented with precision and speak English.

Pease submit questions and application to Jan Stiris-Dahl (Manager) to jan@hanami.no

Kontaktperson: Jan Stiris-Dahl (manager)
Adresse: Kanalen 1, 0252 Oslo
Telefon: 469 82 077


Finn annonse
www.hanami.no






OSLO
Sommerpersonal til Hanami på Tjuvholmen
Vakre Hanami på Tjuvholmen søker sommerpersonal til service. Vi trenger runnere, servitører, hovmestere og oppvaskhjelper til vårt dyktige team.

Vi serverer japansk fusion i nydelige omgivelser rett på bryggen, ved ”The Theif”. Vi ser etter serviceinnstilte medarbeidere med erfaring fra bransjen og stå på-vilje. Du bør være en god lagspiller med godt humør.

Det tilbys heltids- og deltidsstillinger for sommersesongen (mars/april-september), men det vil også være muligheter for forlengelse/fast stilling.
Du bør være over 20 år og beherske engelsk godt. Det er ikke et krav, men en fordel, om du snakker et skandinavisk et språk.

Kontaktperson: Victoria Bolander
Adresse: Kanalen 1, 0252 Oslo


Finn annonse
www.hanami.no






OSLO
Chef and pastry chef
Hanami asian fusion is now recruiting chefs for our hot kitchen and one pastry chef to join our professional team at Tjuvholmen.
We serve Japanese fusion food, Robatayaki, Izakaya and sushi in a beautiful location, right by the sea. As chef you should have experience with Asian and/or Japanese cuisine, speak english and be a good team player.
As pastry chef you should have experience with pastry and desserts, speak english and be a good team player.
We offer full time and part time contract for the summer season (March/April-September), with a possibility for permanent employment.

Kontaktperson: Jan Stiris-Dahl
Adresse: Kanalen 1, 0252 Oslo
Telefon: 469 82 077


Finn annonse
www.hanami.no


Kontakt

Vi holder til sentralt i Grønnegata i Oslo.
Besøkende kan henvende seg til vårt kontor 1. etg.


Besøksadresse: Grønnegata 10, 0350 Oslo
Postadresse: Grønnegata 10, 0350 Oslo
Telefon: 23 36 63 90
Fax: 23 36 63 99
post@dillaholding.no

Fakturaadresse: Nodeviga 18, 4610 Kristiansand
Mail: faktura@dillaholding.no